tisdag 15 mars 2011

Slutet närmar sig...

Äntligen börjar det närma sig är helt slut i kroppen och sova det är inte ens att tänka på, det ömmar och värker hur man än vrider på sig. Men det är bara att bita ihop och va glad, som tur är så får man ju ut en väldigt fin lön efteråt. Längtar så tills man får se och hålla i det nya lilla knytet och nu är det ju inte så länge kvar.
Ber till gudarna att jag ska få lite tidigare för storleksmässigt så räcker det då nu, jag har ju en förmåga att få så stora barn. Ska in på UL nu på Torsdag så då får vi se vad bebben väger nu sist vägde den nästan 3 kg. Håller tummarna att den inte växt allt för mycket, men det blir ca 5 kg denna gång åxå.

Annars så har helgen varit underbar umgåtts med goa vänner och bara njutet av tillvaron. Nu när vädret börjar vara så fint så känns det lite lättare med allt, man får ju så mycket energi av solen. Albin har då varit ute och åkt skoter som vanligt, lill´stackarn somnar ju nästan när man kör =)
Ser framemot nästa vår då man är lite mer rörlig, då blir det att åka till stugan med Linnea och Co och köra skoter fiska och grilla. Finns ju inget bättre!!!

Passar på att tacka världens snällaste Ola Lindfors igen för räddningen igår =)

Ha en trevlig kväll alla

1 kommentar:

  1. Goda grannar växer inte på träden.
    Spännande att se hur " Månstrålen " mår på torsdag/ mormor

    SvaraRadera