torsdag 24 mars 2011

Dagarna flyter på..

Är lite dålig på att uppdatera och på att ta kort, undrar varför jag har en kamera använder den nästan aldrig.
Var till BM i Tisdags och hon tyckte att jag skulle in till stan och sättas i CTG och kolla hur allt var, så det blev en tripp till stan. Jag och Albin som hade förberett oss på en heldag på Öppna men man får inte alltid som man vill...tror att vi gör ett nytt försök nästa vecka =)

Idag är det mest lite småstädning och mycket vilande som står på schemat, har fortfarande ganska ont i kroppen efter några fullspäckade dagar med olika aktiviteter. Blev tvungen att avboka fikat med dom andra tjejerna igår kväll på Ainas men nästa gång kommer jag.
Ser framemot Fredagsafton då det blir middag och bio med fina Marina, så i morgon på dagen blir det att göra INGENTING. Ska se till att ha sparat mycket energi till kvällen så man orkar med allt, ska bli så kul!!!

Bebben i magen då??? Ja det sparkas och hickas och stökas och bökas och jag försöker tala om för "månstråle" att det är fritt fram att kika fram nu. Det är ca 20 dagar kvar till BF och som vanligt så står tiden nästan stilla i slutet medans de första månaderna bara flög iväg.

Helgen som varit har varit en riktigt pizza pronto helg med start på Fredagskvällen då vi blev 10 personer som gottade oss i hemmagjord pizza och tittade på hockeyn. Det är ju inte alla gånger hockeyn visas på våran tv då vi inte har alla sportkanalerna. Efter det blev det sällskapsspel i form av sequence och med andra ord. Många skratt blev det så magmusklerna fick sig en rejäl träningsomgång. På Lördag var det Malin och Fredrik med barna som blev bjudna på pizza pronto och kladdkaka. Kan lugnt säga att helgen varit super trevlig dock gick den nästan för fort tack allihopa för helgen som varit!

Så här ser pizza pronto maskinen ut, det är en stenhäll så det blir ungefär som på pizzerian. Alla får själv välja "pålägg" sen har man lite hemmagjord tzatziki och pizzasallad enkelt och väldigt roligt.

Önskar er alla en trevlig dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar