onsdag 23 februari 2011

LEOS =)

Nu har vi varit på leos ett par gånger men sist så följde även karlarna med, vi hade en supertrevlig dag med goa vänner!!
Det blev som en heldag på leos och barnen hade så roligt och karlarna blev åxå som små barn igen här kommer några kort från Leos...


Jonas Thea och Magnus å Albin


Studsmattan är en av Albins favoriter så vi får se om det kanske blir att köpa en sån till gossen i sommar med skyddsnät. För ni som känner Albin vet ju att han är lite tokig ;)

Tomas med Charlie


Söta Thea som älskar kameran

Pappatrion med barnen...=)


Efter allt busande så blir man ju lite trött, här är min gudson Charlie som ska vila en stund. Till slut så somnade pojkarna men Thea den rackarn hon fortsatte att ösa på tills hon satte sig i bilen. Man ska ju ta vara på tiden =)

Efter det blev det lite shopping på solbacken sen vidare till Lindå för go`mat hockey och sällskapsspel. Tror inte vi var hemma förrän vid tvåtiden på natten men vi hade en grymt trevlig dag och kväll så tack till allihopa!!3 kommentarer:

  1. Vad kul det ser ut. Det är full fart på Albin ser jag.

    SvaraRadera
  2. Ja men absolut!! Om jag inte får sova efter förslossningen så döör jag :)Tur man har en snäll man, jag tror han kommer ställa upp och finnas där.. Men annars kan man ju hoppas att vi kommer vara på bb samtidigt hade varit kul men jag tror inte risken är så stor;)

    SvaraRadera
  3. Ja man vet ju aldrig hoppas verkligen att jag får nån dag (vecka) för tidigt. Han/Hon hinner ju bli så himla stor. Ta vara på tiden på BB det är då man hinner vila ut sig mest =)

    SvaraRadera