torsdag 13 januari 2011

Tiden går...

Vad veckorna går fort, det är ju snart helg igen! I veckan så har vi haft besök av Lisa och Edwin och Malin, Jonathan och Elvira vilken skojig dag. Det är så himla roligt att se Albin och Jonathan leka tillsammans, det går undan kan jag lova =) Och vad Edwin växer snart springer även han!
Sen har vi varit en sväng till stan för shopping och lunch med Linnea och Charlie - en toppendag!!

Styrelsemöte för byanämnden gick av stapeln här så det blev att snöra ihop en äppelkaka, provade något nytt som blev faktiskt rätt så bra. Gjorde en sverigekaka men la i äpplen i stället för vaniljkrämen, blev supergod.

Till veckan blir det nog att styra upp en heldag på Leos med alla "hemmafruar" så barnen får leka lite, får se hur mycket man orkar ;)

Helgen står oplanerad ev. kanske besök från Lindå, såg även på vädret att det skulle bli kallare igen under helgen, så det blir nog ingen skoterkörning för Albin iaf!
Vi som brukar ha inplanerat saker hela tiden kanske blir en myshelg då vi tar saker och ting som det kommer. Önskar i alla fall alla en trevlig helg

3 kommentarer:

 1. Jo rätt år äntligen :) Ja men tapeten ska vara i sovrummet som en fond och resten ska vara i köket :) Vi har helvitt i köket och så blir det mörkt golv så kanske hade varit snyggt med den dära väggskivan i svart ist :)Du skulle ni på föräldrarträff den 31??

  SvaraRadera
 2. Jaha men om ni har helvitt så skulle jag nog sikta in mig på den svarta skivan =) Jo jag tänkte fara dit, lämnar nog barn och karl´n hemma så att det blir en lugn stund ;)

  SvaraRadera
 3. Okej ja det kan ju kanske vara skönt:) Fast du kan väl allt redan om förlossningen :) Aja men vi var ganska många par på listan sist jag kolla och det blir ju kul :) Jo det blir nog en svart ändå :)


  Rebecca

  SvaraRadera