Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

söndag 9 maj 2010

Uppdatering =)

JA!!! Vi har inte magsjuka än, men däremot har vi varit utan dator ett tag för vi har vistats i fjällvärlden. Jeg å Albin Mor å son spenderar dagarna med promenader in till Vuogga och tillbaks till stugan och lite runt omkring. Han bäddas ner i Ackjan för att gå och fiska nere på selet eller nån annan sjö och ja han har fått sin första röding kanske med lite hjälp av sin mamma då =) Med lite tur så tar man sig en längre sväng om man får lift med nån skoter. Kan ju inte lämna Albin själv i pulkan, så det krävs alltid en chaufför.

Men nu är vi hemma och har påbörjat lite städning och sånt av både hus och gård och i samband med våren så kliar det i fingertopparna jag är så sugen på att renovera tvättstugan/hallen. Hade tänkt göra garderobsdörrar som ser ut som gammalt grånat virke och sätta upp väv och måla. Det måste vara avtorkningsbart på väggarna eftersom att hundarna brukar lyckas ganska bra med att smutsa ner runt omkring sig speciellt under våren.

En annan som lyckas bra med att smutsa ner är Albin dock mindre än hundarna och mycket sötare förstås. Han sitter i sin stol och smaskar på gröten och vill så gärna sköta det här med ätningen själv, han får prova sig fram men nog vill jag gärna ge han så jag vet att det kommer nån mat till den söta lilla magen.


Sen igår så bjöd vi över oss själva till Linnea och Tomas och grillade lax och ungstekt potatis och grönsaker, åh så smarrigt det var tror jag fortfarande är proppmätt! Jag och Linnea delade en flaska alkoholfritt vin som passade utmärkt till laxen. Nästa laxgrillning blir förhoppningsvis på nyfångad lax från Byskeälven, men man vet ju aldrig tur att det finns på Ica Kvantum åxå.

Albin fick låna Charlies stol

Albin och Charlie


Sen ett stort GRATTIS till min vän Lisa med bloggen vackravitavingar till sonen som hon fick idag Edwin. Han var lik mor sin på bilden och så himla söt vi ses när ni landat.

Hoppas ni andra haft en fin helg Kram på er från oss.

3 kommentarer:

  1. Heja Albin, gröt är nyttigt, det andra som låg på tallriken såg också jättegott ut.

    SvaraRadera
  2. Heja Albin!
    Träning ger färdighet!
    Lax från Byskeälven minsann....
    Tycker att du ska be Albin fiska upp mera röding istället!

    SvaraRadera
  3. Ja Malte fixar nog laxen fortare =)

    SvaraRadera