Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

onsdag 24 november 2010

Lite kyligt...

Tittade på termometern i morse och insåg att det är lite kallt idag, är nog bäst att ta på sig ett par långkalsonger.
Hoppas ni har det lite varmare än minus 33 grader hemma och att ni alla får en fin dag :)

torsdag 11 november 2010

Lite mer uppdatering inte för att jag tror att det undgått någon att vi väntar tillökning, men den 8 April blir vi ännu en innevånare i våran underbara by. Fram tills dess så ska det göras i ordning här hemma med ett till barnrum så mitt pyssel och kontorsrum blir flyttat på. Jag ska flytta in i rummet innanför garaget så där får jag pyssla på i lugn och ro. "Kontoret" kommer att bli ett lekrum fyllt med leksaker och lämpliga barnmöbler. I Albins rum kommer det att ställas i ordning så att de så småningom får sova där tillsammans. Kommer att bli så kul att inreda allt och dyrt, tror att Albin och Algot eller Moa ska önska sig en slant av tomten till sina rum =)

Idag ska vi in till Byske för ett besök till barnmorskan får se vad hon har att säga om den ilande smärtan jag får när jag lyfter Albin tex. I går var vi på föräldraträff i Byske, det skulle väl bli en träff till så det ser vi framemot. I Tisdags var vi in till Skellefteå för att göra UL, jag bad min mamma följa med som barnpassare för syskon får inte följa med in.





Var så roligt att få se en bild av lillhjärtat längtar tills man får hålla honom eller henne i famnen.
Gick däremot inte så bra att få en bra profilbild när bebben dolde sitt ansikte hela tiden kanske denna ungen kommer att vara lite blyg...
Vi önskar er alla en trevlig dag

måndag 8 november 2010

Nu har det slutat blåsa =)

Nu var det ett tag sen jag var in här men ska försöka bättra mig måste åxå ladda min kamera så jag kan visa några kort. Har iaf lånat Manges kamera för att fånga en del milstolpar på bild hmmm vad har hänt sen sist ja Albin han började gå och springa när han var 10 månader storkillen är ju nu 11 månader. Gissa om jag ser framemot hans kalas, här kommer det att pyntas ordentligt med ballonger och div =)
Han springer och spelar fotboll sen så är det som om nån har limmat fast SAIK klubban i handen på han, kan hända att nästa SAIK stjärna bor i detta hus.
Han var på sin första harjakt i Lördags med pappan och de sköt en hare bilder på det kommer sen.
Mamman i hushållet var på stan med alla brudarna och shoppade loss och gjorde ansiktsbehandling och fotvård. Käkade en trerättersmiddag och hade "syjunta" innan vi gick på All Stars kvällen blev lång men väldigt rolig. Tack alla för en riktigt trevlig dag/kväll ni gjorde övergången till 30 busenkel ;)
Nu ska här mysas och pysslas under dagen så återkommer jag med lite bilder sen. Ha en bra dag alla