Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

torsdag 19 augusti 2010

In progress...

Man kan iaf ana färg och utseende på rummet men det saknas lister och de rätta möblerna, men pengar växer ju inte på träd så det får vänta en stund.
Skulle vilja ha 2 skrivbord från IKEA och sen några fina hyllor att ha på väggen, har satt upp några hyllor provisoriskt. Kan ju inte ha allt ståendes på golvet när man har en snabb liten gosse som är väldigt nyfiken.
Är supernöjd över det nya golvet, var värt det att vara uppe på natten och jobba på medans Albin sov.
Nu blir det soffan jag och Mamma har jobbat på hela dagen nere i loppis lokalen så nu till helgen blir det loppis i byn =)

Ha en trevlig kväll alla /

måndag 9 augusti 2010

Fick en sån där snilleblixt i förra veckan att rummet skulle göras om, fasta garderober togs bort och de satt som #¤¤"*^`#!!!!
Hade ju tänkt få lös dem hela, men när självaste väggen är fastspikad längst hela garderoben då åker släggan fram =)
Garderober ut, tak som målas vitt, väggar som får ny färg, en sambo som åker på fiskeresa mitt i allt. Ja ja då får man väl jobba på under natten då lilleman sover då ?!!??



Han iaf måla väggarna och lägga golvet upp med gardiner och hyllor in med lite div möbler som fått sig en liten makeover. Det är inte klart än men det tar sig måste in till stan och köpa golvlister. Två av väggarna har fått en färg som heter LEK och är riktigt limegrön, kan garantera att man bara ler och mår bra när man ser färgen. Nog för att vitt är fint men man påverkas så mycket positivare av färg iaf en del av dem. Ska försöka ta några kort i morgon men som sagt det är absolut inte klart ännu.
Golvet blev superfint ett golv kan verkligen göra skillnad på ett rum, är så nöjd =)
P.s med på bild är den andre pysseltoken Fanny

Ha en trevlig vecka alla /